Spiegelgroep Zelem

 

Wat is een spiegelgroep? 

Noem het een groeigroep, bewustzijnsgroep, groep om te transformeren... in elk geval is het een moment om met jezelf en anderen te verbinden. Om samen stil te staan bij de thema's die bij jou of in de groep/ het collectief leven. 

Het is een moment waar bewustwording centraal staat rond diverse thema's. Er is geen voorgeschreven programma of voorbereiding, we kijken als groep wat er leeft en 'werken' daarmee. 

Mijn wens is dat we kennis en reflectie kunnen delen, dat we samen verbinden met de natuur en het universum en dat ik eventueel kennis deel (als dat nuttig is op die moment) vanuit sjamanisme, reiki, chakraleer, coaching, mindfulness... 

Mijn rol in de spiegelgroep is het eventueel aandienen van meditaties, sjamanisme practice, het uit helpen zoomen, eventueel lichaamswerk, muziek, space holden, de groep energetisch 'veilig' houden en het in goede banen leiden van praktische zaken..

Het is dus niet de bedoeling dat er enkel teaching van mij komt maar dat we de kracht en wijsheid van elk individu mogen her-inneren. 

Luisteren, delen, spiegelen, ieder in zijn of haar waarde laten... zijn dingen die ten allen tijden centraal staan. 

Waarom je zou meedoen aan de spiegelgroep? 

Het is onze taak als ziel om te groeien, bewuster te worden, meer laagjes af te pellen, het leven te begrijpen en vooral ook te LEVEN, persoonlijke groei kan een individualistisch pad zijn maar het is ook heel fijn om met gelijkgestemden te verbinden. Stilstaan bij jezelf en je pad helpt om inzicht te krijgen. Des te fijner om het samen te doen. 

Ik geloof dat we momenteel in een zeer transformerende tijd zitten, we shiften naar een hogere frequentie en ik kan niet wachten om samen schaduw & lichtstukjes met liefde aan te kijken. Zo nemen we onze verantwoordelijkheid in ons groeiproces. 

Praktisch

De spiegelgroep komt om de 14 dagen samen, elke keer op dinsdag van 19 - 21u30. 

Het is fijn als je er telkens bij kan zijn maar het is ook oké als je eens overslaat. Vandaar geef ik de kans om per keer te betalen. 

Deelname is €25 / keer OF €111- / 5 keer

Data: (telkens van 19u tot 21u30) 

dinsdag 5 juli, 19juli, 2 aug, 16 aug, 30 aug,...

Locatie: In de natuur in Zelem (veel mooie plekjes te vinden hier ;)) Zelem is gelegen op 5 minuten van Diest. 

Er zal een besloten fb pagina komen zodat ik jullie telkens op de hoogte kan brengen van de exacte locatie. In de fb groep kan je ook met elkaar verbinden/delen als je dat zou willen. 

Je bent zo welkom ♡

 

Heb je nog vragen? of wil je graag deelnemen?

Stuur me gerust een berichtje :) !