1-1 natuursessie

 

De natuur is een mooie spiegel voor onze binnenwereld. In het bos of tussen weides kan jij beter met jezelf en je binnenwereld verbinden. De natuur en ikzelf creëren voor jou een plek waar jij mag zijn wie je bent, zo ontstaan er inzichten in de thema's waar jij momenteel mee zit. 

Samen kijken we op een holistische manier ( ik zie jou als geheel)  waar we naartoe mogen bewegen, zodat er weer ruimte ontstaat om meer in lijn met jezelf te leven. 

Allerhande thema's zoals angsten, onzekerheid, moeite met een keuze maken, grenzen leren stellen, in lijn met jezelf leren leven, relaties die moeizaam lopen...  kunnen aan bod komen. 

Ik neem een oordeelvrije, milde houding aan en schep voor jou een veilige plek waar jij volledig jezelf mag zijn. Volledig jezelf, met alles wat er al dan niet aanwezig is op dit moment.

 

Wat doen we tijdens een natuursessie?

 

 Alles hangt af van de thema's en van jouw behoeften. Wil jij graag reflecteren en praten over een bepaald iets in jouw leven? Heb je nood om tegen een boom te zitten en jezelf toe te laten om te rusten? Misschien heb je behoefte aan een ritueel om iets ouds los te laten en het nieuwe uit te nodigen.

Natuurlijk help ik je bij dit proces, een sessie is helemaal afgestemd op jouw noden. 

Meditatie, reflectiegesprek, ritueelwerk, lichaamswerk, visualisatie, reiki, kaartjes trekken... kan allemaal deel uitmaken van een sessie. 

 

Wil je het liever basic houden? Natuurlijk kunnen we ook gewoon praten over wat er in je omgaat en wat je volgende stap kan zijn.

Hoe verloopt het praktisch? 

 

Een natuursessie/ natuurcoaching gaat door in het bos van Zelem (3545) of in het Webbekomsbroek. 

De prijs is €65- voor 90 minuten.  

 Klaar om jezelf te ont- moeten?