Jaartraining

Het pad van de medicijnvrouw

start juni 2023

 

Deze jaartraining is het meest volledige en waardevolste dat ik ooit heb gecreëerd. In een jaar deel ik de meest zalige kennis die ik de afgelopen jaren mocht ontvangen. Zodat ook jij volledig de medicijnvrouw in jezelf kan unlocken ♡

 

Hélemaal op jou unieke manier, in lijn met wie jij werkelijk bent.

 

 

Herken je dat diepe verlangen in jezelf, Om nog meer thuis te komen bij jezelf? Je te laten dragen door de aarde en je te laten leiden door het universum? 

 

Het verlangen om nog dieper te verbinden met de wijsheid in jezelf, met natuurwijsheid en universele magie... 

 

Omdat jij weet dat er meer is dan het zichtbare, dat er oeroude kennis in onszelf en de wereld ligt verscholen, die we stilletjes opnieuw mogen her- inneren. 

 

Voel je de roep om op een dieper level te connecteren met je ziel, de generaties voor jou, de elementen, de natuur, de maan, je eigen sacred levensenergie, je chakrasysteem, lichtwezens... te leren dansen tussen licht en donker? 

 

Om je eigen schaduwkanten aan te kijken en te durven stappen in je grootsheid, net vanuit je diepe authentieke essentie? Om jou eigen medicijn te unlocken en met de wereld te delen

 

Dit pad van de medicijnvrouw is er voor iedereen die mee de frequentie van het collectieve veld wil verhogen, mee wil zorgen voor moeder aarde, zich wil verdiepen in natuurmagie, energetisch werk, Inca & Keltisch sjamanisme en de universele wetten. 

 

Een jaar lang vol community, van elkaar leren, je medicijn ontdekken, lichtwezens uitnodigen op je pad, leren leven met het jaarwiel, magie ontdekken in jezelf en alles om je heen, de fluisteringen van de natuur leren horen en er mee samen werken op een sacred manier.

 

BONUS: Bij deze jaartraining krijg je als bonus de mega uitgebreide online training 'Commitment to selflove'

(twv € 111 ) een training die je meeneemt in; zelfliefde, emoties durven doorvoelen, thuiskomen bij jezelf, innerlijk kind werk, je beperkende overtuigingen ombuigen... en zoveel meer! Bestaande uit 8 modules met veel video's en audiomateriaal vol interactieve oefeningen). 

 

Zin in? Dit pad brengt je rust, een diep vertrouwen, een gevoel van verbinding en vooral...thuiskomen. Een enorme persoonlijke groei, inzicht, handige tools om zelf meer rituelen en magie te verweven in je leven, je meer gedragen te voelen door jezelf, het universum en je spiritteam. Dit pad geeft je handvaten om de medicijnvrouw in jezelf écht te gaan bevrijden en belichamen ♡ 

 

Voel je een ja? Zet je dan vrijblijvend op de earlybird list, dan krijg je een zalig prijsvoordeel! De plaatsjes voor de full commitment optie zijn beperkt. 

 

Klik hieronder voor meer info over de training.

 

Voor wie is het pad van de medicijnvrouw bedoeld?

Voor iedere vrouw die de roep voelt om meer te verbinden met zichzelf, het universum en de aarde. De vrouw die wil leren dansen tussen de derde en vijfde dimensie, wil verbinden met een community en vooral de magie wil leren zien in het aardse bestaan door zich bewust te worden van het onzichtbare. 

 

Jij voelt... 

 

Een diepe connectie met de natuur & dieren

Dat je interesse hebt in het spirituele/ sjamanisme / natuurmagie

Dat je een multidimensionaal wezen bent 

Dat er meer is dan enkel datgene dat we kunnen zien

Een bepaalde roep in jou om je te verdiepen in dit pad

Hoe verloopt de jaartraining praktisch?

Je kan de training volledig online volgen. Er zullen wekelijks nieuwe teachings geplaatst worden in de vorm van oefeningen, activaties, healings, meditatie, lichaamswerk, voorbeelden van rituelen, reflectievragen, uitleg, ... dit allemaal in de vorm van audio's en video's. 

 

Er zullen regelmatig zoomsessies zijn, waarin je vragen kan stellen (natuurlijk kan dat ook onder de video's of audio's), elkaar kan leren kennen, te reflecteren en te verdiepen van jouw persoonlijke medicijnpad. 

 

Zin in échte verbinding en nog meer integratie?

Je kan de optie kiezen om naar de live samenkomsten te komen. Dit zullen momenten zijn in het weekend, waarin we samenkomen afwisselend in de yurt in Aarschot ( De Balkende hoeve), de natuur of bij mijn thuis in Halen. Telkens voor een paar uurtjes. 

Het doel van de live samenkomsten is om samen die sacred space neer te zetten, de kracht te ontdekken van cirkelen, samen drummen, zingen, aan het vuur zitten, aanwezig te zijn samen met andere vrouwen en samen de jaarfeesten te vieren. Vooral leren om te vertrouwen dat er op zo'n momenten exact gebeurd wat er mag gebeuren. Deze momenten kunnen ondersteund worden door bv rituele cacao, de blauwe lotusbloem, ...

 

Data van de live samenkomsten 

24 juni - Litha - 14- 18u 

5 augustus - Lughnasadh - 14- 18u30

23 september - Mabon-  14- 18u

28 oktober - Samhain- 19- 22u

23 december- Yule- 19- 22u

1 februari 2024- Imbolc- 14- 17u30

23 maart 2024- lente equinox- 14- 17u30

4 mei 2024- Beltane- 14- 17u30

22 juni 2024- Vieren van ons jaar samen, ons transformatieproces 14- 17u30 

Welke thema's komen aan bod in de training?

- Verschil ego/ intuïtie / ziel helder krijgen

- Werken met het (moderne) medicijnwiel

- Leren doorvoelen, doorzien en loslaten 

- Innerlijke kind en innerlijke vader en moeder 

- Rituelen als ondersteuning bij processen of jaarfeesten

- Ervaren van verschillende dimensies & je hogere zelf

- Een eigen sacred ruimte/ altaar maken

- Universele wijsheid en wetten

- Pad van donker en licht, yin en yang, mannelijk en vrouwelijk

- Natuurwijsheid, basic kruiden, intuïtief communiceren met natuur

- Kennis van het energetisch systeem, chakrasysteem

- Lichaamswerk 

- ho'oponopono

- Verbinding met je hart, het universum en de aarde

- De kracht van verhalen & creativiteit

- (jezelf) leren helen

- Magie van de maan & seizoenen 

- Contact met lichtwezens & spirits

- Voorouderwerk

- Baarmoederwijsheid en kundalini energie

- Elementenleer

- Het bevrijden van de ontembare wilde vrouw in jezelf

- Je eigen medicijn ontdekken en inzetten, voor wie wil is er  oefenruimte om dit in groep te doen! 

- De weg van belichaming 

- Leven vanuit universele overgave 

- Je eigen healingsteen activeren 

- Rituelen/ lessen uit het keltisch en inca sjamanisme + hoe vertalen we dit naar onze westerse wereld? 

- Het spirituele/ multidimensionale bewustzijn integreren in ons AARDSE bestaan als fundamentele basis. 

Wat levert deze training mij op?

>> Deze training zal ervoor zorgen dat jij op een andere manier zal kijken naar je verleden en je schaduwkanten. Pijnlijke gebeurtenissen zullen je véél minder parten spelen en je zal er zelfs met zachtheid naar kunnen kijken. 

>> Je zal een diepe connectie aangaan met je aardse bestaan én dit verweven met je kosmische zielenbestaan. Dit zal je veel rust en vertrouwen brengen. Een gevoel van richting en overgave

>> Je connectie met spirit, de natuur en het onzichtbare zal worden versterkt, je zal magie kunnen zien in de eenvoudigste zaken. Dit zal je meer joy en vreugde brengen! 

>> Je zal je energieker voelen omdat je vat hebt op je eigen energetisch systeem. Je kan elk moment je eigen levensenergie doen stijgen. 

>> Door de kennis, de ervaring en de oefenmogelijkheden die jij krijgt zal je vertrouwen krijgen in jezelf en je eigen medicijn. Hoe je dit kan inzetten en wat het jou en eventueel anderen kan brengen. 

>> Je zal weten hoe je rituelen kunt verweven in je dagdagelijkse leven, zodat je spiritualiteit & bewustzijn kunt samenbrengen in je aardse bestaan. 

>> Als je professioneel aan de slag bent/ wil met healingwerk, therapie/... zal je zeker veel tools en oefeningen kunnen gebruiken uit deze jaartraining. 

Wat is de prijs van 'Het pad van de medicijnvrouw'?

De normale prijs is € 999- voor de gehele online jaartraining, waarin je toegang krijgt tot de zalige online academy met véél modules die worden vrijgegeven gedurende het jaar, maandelijke zooms, mogelijkheden tot vragen stellen en interactie.

EARLY BIRD, Beslis je voor maart 2023 dan kost de online jaartraining je slechts €666 euro

Wil je liever FULL COMMITMENT gaan? Kies dan voor deze optie, je krijgt de gehele online jaartraining én daarnaast kan je deelnemen aan de 9 real live samenkomsten. deze optie kost je momenteel €888- in plaats van €1314- Wil je graag deelnemen aan de full commitment optie, wacht dan niet te lang want deze plaatsjes zijn beperkt. 

 

Wil je je graag inschrijven voor Het pad van de medicijnvrouw, stuur me dan even een berichtje via het formulier hieronder en ik neem contact met je op :)  Ook mag je me natuurlijk vragen stellen over de training of het praktische aspect. 

Ps, betalen in termijnen is mogelijk! 

Wanneer gaat de jaartraining van start?

De jaartraining Het pad van de medicijnvrouw gaat in juni 2023 van start. We beginnen met een inwijding op dit bijzondere pad, in een real life samenkomst (als je kiest voor de full commitment optie), dit op zaterdag 24 juni. De online academy zal haar deuren openen 26 juni... dan duiken we meteen in de energie van overvloed & midzomer. 

 

 

In dit filmpje vertel ik jou met veel liefde wat het pad van de medicijnvrouw in houdt. 

Bezielster 

 

Mijn naam is Steffi, bezielster van Soulconnection.

Al vele jaren ben ik gefascineerd door bewust leven, psychologie, Reiki, inca & keltisch Sjamanisme, natuurmagie, meditatie en persoonlijke groei.

 

Nadat ik vele jaren zelf door een transformatieproces ben gegaan, verschillende opleidingen en inwijdingen heb gedaan en de wetten van het universum heb bestudeerd én begrepen, is het me duidelijk geworden dat het mijn missie is om mensen opnieuw op een dieper niveau te laten verbinden met hun authentieke zelf, de aarde en het universum

 

Het is moeilijk in woorden te bevatten wat exact ik juist allemaal doe, het gaat om het BELICHAMEN en leven vanuit onvoorwaardelijke liefde.

 

Om verbinding met jou, mezelf, en de liefdevolle universele Bron. Het is een pad van herinneren, van thuiskomen. Hier op de prachtige aarde, in verbinding met het universum én de aardse lessen. Mannelijk en vrouwelijk. Boven en onder & alles daartussenin. 

Het leven zelf leert mij elke dag opnieuw de meest waardevolle lessen, want de ontwakende reis stopt nooit, ook voel ik aan alles dat ik al vele levens lang getraind word om dit werk te doen wat ik nu mag doen. 

Benieuwd naar meer maar nog niet klaar voor een training of een individueel traject? Dan raad ik je van harte aan om mijn boek 'De ontwakende reis' te lezen & te proeven van mijn kennis (die in ieder van ons zit). Maar vooral om te VOELEN of dit pad iets voor jou is. 

 

Veel liefs

Steffi ♡