Individuele ondersteuning

 

Bij mij kan je terecht met elke hulpvraag rond bewustzijn, blokkades, dingen waar je ondersteuning in kan gebruiken... Je kan een eenmalige sessie boeken maar je kan ook kiezen voor een full commitment traject. 

 

Het voordeel van een full commitment traject is dat jij écht langdurig ruimte krijgt om te transformeren, je gaat met jezelf een commitment aan om aan de slag te gaan én te blijven met je thema. Zo haal je veel meer 'resultaten' en kan je dichter bij jezelf blijven. 

Het full commitment traject duurt 6 maanden en hierin ondersteun ik jou elke maand met een coachgesprek. Ook blijf je tussendoor bezig met jouw thema en blijven we (regelmatig) in verbinding met elkaar via Whats app. 

Voel vooral of jij klaar bent om écht ja te zeggen tegen jezelf en je intentie ♡ 

Wat doen we tijdens een full commitment traject?

 

In begin bepalen we de richting en zet jij een intentie wat je graag wil in je leven. Waar wil je jezelf zien na zes maanden? 

Elke sessie is anders en hangt af van het thema. Ik werk graag op alle niveaus zoals: energetisch, mentaal (denken, egostukjes), emotioneel, spiritueel en fysiek.

 

Zo kunnen we echt de diepte en komen we meer en meer bij jouw kern terecht. Datgene wat er écht toe doet. 

 

 Alles hangt af van de thema's en van jouw behoeften. 

Natuurlijk help ik je bij dit proces, een sessie is helemaal afgestemd op jouw noden. 

Meditatie, reflectiegesprek, ritueelwerk, lichaamswerk, visualisatie, reiki, kaartjes trekken... kan allemaal deel uitmaken van een sessie. 

Hoe verloopt het praktisch? 

 

Een individuele eenmalige coachsessie € 60- / uur. 

 

Full commitment traject € 333- 

inclusief: 6 individuele momenten waaronder energetische sessie, ondersteuning via Whats App, integratieopdrachtjes tussendoor om het proces te versterken.  

 

Locatie

Momenteel geef ik enkel individuele sessies in Blauberg, in een gezamelijke praktijk, samen met psycholoog Hanne Van Hirtum. Het is daarnaast ook nog steeds mogelijk om individuele sessies in te plannen in het bos, regio Zelem.

 

 Klaar om jezelf te ont- moeten?