Individuele ondersteuning

 

Bij mij kan je terecht met elke hulpvraag rond bewustzijn, blokkades, onzekerheden, angsten, trauma, dingen waar je ondersteuning in kan gebruiken... Je kan per sessie betalen en inplannen. 

Ik heb een groot hart voor mensen en kijk dan ook naar jou als een volwaardig evenwaardig persoon. Ook kijk ik niet enkel naar het mentale aspect maar ook naar je energetische systeem, fysieke lichaam en spirituele zijn. Jij bent veel meer dan je gedachten en we hebben te kijken naar jou als geheel. 

Zo kunnen er in een 1-1 sessie verschillende zaken aan bod komen, van visualisatie, lichaamswerk, ademwerk, systheemtherapie, een sjamanistisch ritueel, een kaartlegging, gesprekstherapie, reiki, innerlijk kind werk... mijn specialisatie is om goed aan te voelen wat er nodig is en om in een aantal sessies jou de verbinding met jezelf opnieuw te laten ervaren. 

Wat doen we tijdens een 1-1 sessie? 

 

In begin bepalen we de richting en zet jij een intentie wat je graag wil in je leven. Waar wil je jezelf zien x aantal sessies?

 

Elke sessie is anders en hangt af van het thema. Ik werk graag op alle niveaus zoals: energetisch, mentaal (denken, egostukjes), emotioneel, spiritueel en fysiek.

Zo kunnen we echt de diepte en komen we meer en meer bij jouw kern terecht. Datgene wat er écht toe doet. 

 Alles hangt af van de thema's en van jouw behoeften. 

Natuurlijk help ik je bij dit proces, een sessie is helemaal afgestemd op jouw noden. 

 

Hoe verloopt het praktisch? 

 

Een 1-1 sessie kost € 60- / uur. 

 

Locatie

Momenteel geef ik enkel individuele sessies in Blauberg, in Huis Paeonia, samen met psycholoog Hanne Van Hirtum. Het is daarnaast ook nog steeds mogelijk om individuele sessies in te plannen in het bos, regio Zelem.

 

Kan je moeilijk geraken in de praktijk in Blauberg? Dan kan je natuurlijk ook een online sessie boeken. 

 

 Klaar om jezelf te ont- moeten?