1-1 Energetische sessie 

 

Tijdens een energetische behandeling ben ik een zuiver kanaal voor universele energie, die via zachte aanraking door jouw lichaam mag stromen. 

 

Deze liefdevolle energie geeft doorstroming aan energetische/ mentale of fysieke blokkades en stimuleert jouw zelfhelend vermogen. Regelmatig gebruik ik ook meditatie, edelstenen of drum om de behandeling te versterken. 

 

Door deze energie ontstaat er meer balans en harmonie in jouw systeem, daar waar dat nodig is. 

 

Er is een incheck moment voorzien om je intentie te delen, een moment van energetisch reinigen, de energetische behandeling zelf & achteraf kan er nog een kaartje worden getrokken ter ondersteuning. 

Nadien vertel ik je wat ik heb ervaren tijdens de healing en geef je handvaten mee om met de inzichten aan de slag te gaan. 

 

Dit moment helemaal voor jezelf kost € 60 en duurt ongeveer 60 minuten. 

 

Een energetische behandeling voor kinderen of tieners is ook mogelijk, vraag maar achter de mogelijkheden. We kunnen gerust op voorhand afstemmen. 

 

de voordelen van een energetische behandeling?

 

  • Het helpt je energetische lichaam op te schonen.
  • Een energetische behandeling is ontspannend en geeft rust.
  • Het zorgt ervoor dat blokkades en vastzittende energie doorstroming krijgen. 
  • Het helpt de verbinding met jezelf te versterken. 
  • Zaken die jou niet meer dienen kunnen losgelaten worden. 
  • Emotionele en fysieke pijn kan worden losgelaten. 
  • Het kan patronen zichtbaar maken. 
  • Kan je hart/ keel/ ... chakra's in balans brengen. 

 

Reiki en Seichem energie/ universele levensenergie rechtstreeks uit de bron helpt jouw binnenkant opruimen. Toch is het aan jou om het 'innerlijke werk' ook te doen. Ik kan de blokkade verwijderen maar het is aan jou om er nadien verder mee aan de slag te gaan, anders sluipt de blokkade er stillaan opnieuw in. Hoe je dat kan doen kunnen we natuurlijk kort bespreken na de energetische sessie of uitgebreid tijdens holistische therapie. 

 

Soms is het zo dat er zich lichtwezens aandienen om mee te helpen met de heling. Heb je bijvoorbeeld een connectie met draken, engelen, elfjes of andere wezens? Dan kan het zijn dat ze zich spontaan voelbaar maken tijdens een sessie. Bij drakenenergie vraag ik wél altijd toestemming aan jou, omdat deze energie nogal krachtig kan zijn. Heb je het gevoel dat je klaar bent voor een drakenhealing? Geef me dan gerust een seintje en dan stem ik me uiteraard af op de drakenenergie. 

 

Hoe verloopt dit praktisch?

 

Een energetische sessie duurt  60 min en kost €60-

De sessie kan doorgaan in Blauberg ~ blaubergsesteenweg 203 in Huis Paeonia. 

 

Heb je liever een heling op afstand? Ook dit is mogelijk, we plannen een tijdstip en op het afgesproken moment geef ik jou een healing. Dit is even krachtig dan een healing in de praktijk. 

 

 

Wil je graag een sessie inplannen? Stuur me dan even een berichtje,