Hallo lieve jij,

 

Mijn naam is Steffi, bezielster van Soulconnection.

Al vele jaren ben ik gefascineerd door bewust leven, psychologie, Reiki, Sjamanisme, meditatie en persoonlijke groei. Het is mijn missie om mensen opnieuw op een dieper niveau te laten verbinden met zichzelf, zowel lichamelijk, energetisch, mentaal en spiritueel. 

Hoe het begon

Zoals vele onder ons was ook mijn pad tot hier alles behalve vlekkeloos. We krijgen veel mee vanuit onze kinderjaren, gaan bepaalde wegen in tijdens onze jeugd en zijn onszelf soms wel even kwijt. Althans zo was het voor mij.

 

Gelukkig ben ik als kind, via mijn ouders, al in contact gekomen met spiritualiteit en bewustzijn . Daar bedoel ik mee dat ik mezelf vragen stelde over: wat komen we hier doen? Wat willen bepaalde gebeurtenissen ons zeggen? Hoe mediteer je? Wat is het grotere plaatje? En vooral: niets ontwijken maar doorvoelen ;).

Zo vond ik mezelf iedere keer méér terug, elke keer op een dieper niveau kwam ik THUIS.

 

Na hopen schaduwwerk, patronen & mechanismen doorbreken, véél kennis tot me te nemen, mijzelf onvoorwaardelijk graag leren te zien en te verbinden met mijn eigen ziel, was het tijd om mijn wijsheid met de wereld te delen. Elke dag ben ik ongelofelijk dankbaar dat ik mijn missie op deze manier met jou mag delen. 

Diploma's & kennis 

 

Ik studeerde af als zorgkundige, startte nadien als jonge moeder en prille twintiger een driejarige opleiding tot begeleider/opvoeder waarin veel psychische/mentale processen aan bod kwamen. Vooral ook mijn eigen bewustwording en reflectievermogen is in deze opleiding sterk gegroeid. 

 

Nadien volgde ik een opleiding tot mindfulnesscoach, helende dans, werkvloercoach en een gecertificeerde tweejarige opleiding tot welzijnscoach / counseling. 

De puzzelstukjes vielen pas écht volledig in elkaar toen ik in 2020 in aanraking kwam met sjamanisme. In 2021 ronde ik een opleiding universeel sjamanisme/ het pad van de medicijnvrouw af en volgde ik een opleiding chakraleer. Ook mocht ik mijn inwijding in Reiki en Seichem 2 ontvangen. 

Tussendoor volgde ik een (heerlijke) training om vrouwencirkels te begeleiden. Momenteel volg ik de driejarige 'Pampamesayok', dit is een opleiding in Inca sjamanisme, als hoedster van de aarde ♡. 

 

Ook ontving ik diverse inwijdingen om mijn 'spirituele kanalen' nog meer te zuiveren en te openen, waaronder:

-> inwijding werken met drakenenergie

-> inwijding pleiadische verbinding

 

Voor mij gaat het om de verbinding met jou, mezelf en de liefdevolle universele Bron. Het is een pad van herinneren, van thuiskomen. Hier op de prachtige aarde, in verbinding met het universum én de aardse lessen. Mannelijk en vrouwelijk. Boven en onder & alles daartussenin. 

Het leven zelf leert mij elke dag opnieuw de meest waardevolle lessen, want de ontwakende reis stopt nooit, ook voel ik aan alles dat ik al vele levens lang getraind word om dit werk te doen wat ik nu mag doen. 

Benieuwd naar meer maar nog niet klaar voor een training of een individueel traject? Dan raad ik je van harte aan om mijn boek 'De ontwakende reis' te lezen & te proeven van mijn kennis (die in ieder van ons zit). Maar vooral om te VOELEN of dit pad iets voor jou is. 

 

Veel liefs

Steffi ♡ 

Blijf op de hoogte