7 daagse ready for winter

 

Mee met de seizoenen

 

Het gaat snel, vluchtig... voor we het weten is het putje winter, kerstmis, nieuwjaar en weer lente... en hebben we geen tijd genomen om te doen waarvoor deze periode werkelijk bedoeld is... naar binnen keren, rust nemen, even op de rem gaan staan.

 

Wie een beetje met de seizoenen leeft, weet dat de zomer staat voor naar buiten keren, actief zijn, dingen in de wereld zetten. De herfst, waar we nu inzitten, nodigt ons uit om los te laten, te verzachten, reflecteren en stil te staan bij datgene wat we hebben verwezenlijkt dit jaar. 

 

En dan... komt de winter. een seizoen dat vraagt om naar binnen keren, te verstillen, veel aan zelfzorg te doen, onszelf onder te dompelen in de leegte en de rust. We kunnen niet altijd 'aan' staan, dat is tegen onze natuur. Kijk maar om je heen, de dieren doen een winterslaap, de bomen zijn kaal, alles in de natuur herstelt van de zomer.. keert naar binnen. Om nadien, in de lente, opnieuw stilletjes naar buiten te treden, met nieuwe stromende levensenergie, inzichten en zachte kracht.

 

Wie mijn boek 'De ontwakende reis' las weet hoeveel belang ik hecht aan die natuurlijke processen en de enorme wijsheid die daarin schuil gaat, mijn hart voelt zoveel liefde voor die geweldige natuurlijke cyclus. 

In zeven dagen ready for winter 

 

 In deze zevendaagse duwen we samen de pauzeknop in. We dompelen onszelf onder in zachtheid, verwelkomen de winter om en in onszelf, gunnen ons lichaam en geest ademhalingsoefeningen, korte meditaties, mindfulness en ontspanningsoefeningen. Je leert in zeven dagen hoe je jezelf makkelijker kan dragen en tot rust kan komen

 

Voor wie deze zevendaagse online ready for winter is? 

 

Voor iedereen die graag meer tijd voor zichzelf wil nemen, die voelt dat het soms teveel is, te snel gaat. Voor elk mens dat moeite heeft met ontspanning of dat graag doet in een groep omdat het dan motiverender is, 

Voor iedereen die graag de winter wil verwelkomen, meer rust wil ervaren in zichzelf en wil ontdekken hoe waardevol het is om tijd voor jezelf in te plannen. 

 

Waarom zo'n momenten belangrijk zijn? 

 

We hebben allemaal een soort van emmertje vol energie, soms helemaal vol, andere momenten weer wat leeg. Door bewust tijd te maken voor jezelf en de overgang naar de winter zorg jij voor jouw energie-emmertje. Je zorgt voor je lijf, je ziel en je geest. Door op het ritme van de natuur te leven krijg je zoveel terug... energie, een mildere houding, meer balans, rust, creatiekracht en vreugde. 

 

Wat deze zeven daagse je oplevert? 

 

Rust in je lijf en hoofd

Meer kalmte en gedragenheid

Jezelf durven overgeven

Emoties durven toelaten en er gewoon laten zijn

Een gevoel van zachtheid en mildheid

Meer acceptatie en vreugde omtrent de wintermaanden

En natuurlijk... ontspanning

 

Hoe ziet die zevendaagse ready for winter eruit?

 

Het is een (gedeeltelijke) online verbinding waarin we via een besloten Instagramaccount zeven dagen live komen (video met mogelijkheid tot interactie) waarin ik waardevolle teachings deel.. 

 

Denk aan: een winterritueel, mindfulloefeningen, meditaties, ademhalingswerk, zelfzorgoefening, verhaal en andere liefdevolle zachte uitdagingen zodat jij ruimte maakt voor jezelf. Of ik ondertussen nog video's of andere content deel zal ik op de moment zelf voelen maar geloof me dat het waardevol wordt ;) 

 

Je krijgt een maand toegang tot het account, zodat je kan herhalen en integreren op je eigen tempo. Er is gedurende die maand ruimte voor vragen en interactie.  

Praktisch

 

We gaan via Instagram van start net voor de kerstvakantie, van 16 tem 23 december.

Er is een online optie voor de mega laagdrempelige prijs van €33- 

 

Wil je ook deelnemen aan de real live ready for winter moment? Dat kan! 

Zaterdag 14 januari van 18- 21u

Locatie: blaubergsesteenweg 203 Blauberg. 

Laat je vooral verassen door die avond, het zal een mix zijn tussen rust, letterlijk gedragen worden, lichaamswerk, healing en zachtheid, ontspanning verzekert :)  

 

Prijs combi van online + real live ready for winter avond: €77- 

Enkel deelname aan de real life: €50- (enkel indien er plaats is de combi's hebben voorrang).

 

Voel jij een verlangen om er bij te zijn en je onder te dompelen in zachtheid?

 

Stuur dan een volgverzoekje naar instagramaccount '7daagsereadyforwinter' ( of druk op knop hieronder).

Laat mij weten welke optie jij kiest, dan reserveer ik je plekje indien je ook graag deelneemt aan de real life ready for winter avond op 14 januari. 

 

Nadien stuur ik je een betaalverzoekje, dus naargelang je optie is dat €33, €77 of €50 euro. 

 

Als je nog vragen hebt laat het me dan zeker weten! 

 

Bezielster 

 

Mijn naam is Steffi, bezielster van Soulconnection.

Al vele jaren ben ik gefascineerd door bewust leven, psychologie, Reiki, Sjamanisme, meditatie en persoonlijke groei. Het is mijn missie om mensen opnieuw op een dieper niveau te laten verbinden met zichzelf, zowel lichamelijk, energetisch, mentaal en spiritueel. 

 

Het is moeilijk in woorden te bevatten wat exact ik juist allemaal doe, het gaat om het BELICHAMEN en leven vanuit onvoorwaardelijke liefde.

 

Om verbinding met jou, mezelf en de liefdevolle universele Bron. Het is een pad van herinneren, van thuiskomen. Hier op de prachtige aarde, in verbinding met het universum én de aardse lessen. Mannelijk en vrouwelijk. Boven en onder & alles daartussenin. 

Het leven zelf leert mij elke dag opnieuw de meest waardevolle lessen, want de ontwakende reis stopt nooit, ook voel ik aan alles dat ik al vele levens lang getraind word om dit werk te doen wat ik nu mag doen. 

Benieuwd naar meer maar nog niet klaar voor een training of een individueel traject? Dan raad ik je van harte aan om mijn boek 'De ontwakende reis' te lezen & te proeven van mijn kennis (die in ieder van ons zit). Maar vooral om te VOELEN of dit pad iets voor jou is. 

 

Veel liefs

Steffi ♡